“We bereiken het beste resultaat door te denken dat het altijd beter kan. Steeds weer streven we naar perfectie.”

Projectinrichting door Zwiers & Zonen

Vloeren leggen en renoveren trapstoffering, vloeronderhoud en reiniging: we verzorgen de volledige projectinrichting voor bedrijven in de regio Amsterdam. We zijn pas klaar als de ruimte er vlekkeloos uitziet.

Neem contact op

Vloeren voorbereiden en egaliseren

Voordat we starten met een nieuwe vloer, bekijken we de staat van de ondervloer. Is er waterschade of zit er nog een lijmlaag van de oude vloer op? Dan werken we dat eerst weg. Vloeren die niet glad zijn, egaliseren we. We werken uitsluitend met Egaline: een vloeibaar, verrijkt cement met een zeer korte droogtijd.

Tapijttegels leggen

Zwiers & Zonen legt kantoortapijt dat geluidsabsorberend, slijtvast, brandveilig en vuilwerend is. Kies uit projecttapijt of tapijttegels gemaakt van synthetische, katoenen of wollen materialen.

Vinyl leggen

Het gebruik van vinyl voor projectinrichting heeft verschillende voordelen. Zo is het duurzaam, veerkrachtig en eenvoudig in het onderhoud. Daarnaast is het verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Pvc-vloer leggen

Wilt u een comfortabele, duurzame en eenvoudig te reinigen vloer? Pvc is een populaire keuze voor vloerbedekking. Het straalt de warmte van een houten vloer uit, maar heeft de voordelen van een kunststof vloer.

Parketvloeren

Een parketvloer is uiterst stabiel, geschikt voor vloerverwarming en onderhoudsvriendelijk. Daarbij word parket zwevend geplaatst, en is het bij een eventuele verhuizing mogelijk de vloer mee te nemen. Al onze houten vloeren komen van verantwoorde houtkap.

Linoleum en marmoleum leggen

Linoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct gemaakt van lijnolie, hars, jute en kalksteen. Ook marmoleum wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is volledig biologisch afbreekbaar.

Vloeronderhoud

Wist u dat uw vloer regelmatig onderhoud nodig heeft? Veel mensen denken hier pas aan als er slijtplekken of andere mankementen te zien zijn. Regelmatig stofzuigen of vegen van uw vloer is niet voldoende. Laat het onderhoud over aan de adviseurs van Zwiers & Zonen. Ook een onderhoudscontract afsluiten is mogelijk. Dit is vooral verstandig bij hotelskantoren, zorginstellingen en publieke ruimten, waar veel van gebruikgemaakt wordt. Dan heeft u er geen omkijken meer naar en geniet u altijd van een perfect onderhouden vloer.

Meer weten over projectstoffering of vloeronderhoud?

Neem contact op