“Vloeren moeten praktisch, veilig en mooi zijn. Saai hoeft hij zeker niet te zijn. We helpen u graag met een verrassend ontwerp.”

Projectstoffering voor kantoren, scholen en zorginstellingen

Vloeren in scholen, kantoren en zorginstellingen hebben het zwaar. Ze worden intensief gebruikt en slijten daardoor sneller. Zwiers & Zonen knapt ze op of vervangt ze.

Neem contact op

Van sportzaalvloer tot pvc-vloeren

De vloeren in scholen en zorginstellingen hebben regelmatig onderhoud nodig. Logisch, als u zich bedenkt hoe intensief deze vloeren gebruikt worden. Zwiers & Zonen frist het bestaande marmoleum op, of brengt nieuwe pvc-vloeren aan. Daarnaast leveren en installeren we vloeren voor sportscholen en gymzalen, bijvoorbeeld met speelveldbelijning.

Op kantoren worden andere eisen aan vloeren gesteld. Die vloeren moeten de wieltjes van bureaustoelen goed kunnen weerstaan en bovendien eenvoudig te reinigen zijn. Heeft u een kantoorpand in te richten, kies dan voor Zwiers & Zonen. We werken eventueel samen met de architect om een unieke vloer te creëren, door bijvoorbeeld tapijt te laten ontwerpen in elk gewenste design en kleurenpatroon.

Gerealiseerde vloeren in kantoren, scholen en zorginstellingen

Neem contact op met Zwiers & Zonen

Vloeren laten leggen in een kantoor, school of zorginstelling? Zwiers & Zonen verzorgt nieuwe vloeren, maar knapt ook bestaand marmoleum of pvc op. Bel 020-820 17 60.