“Zwiers & Zonen is een familiebedrijf. Ook onze medewerkers horen echt bij de familie.”

Over stoffeerbedrijf Zwiers & Zonen

De perfecte vloer voor uw bedrijf – het vaste team van Zwiers & Zonen verzorgt vloerbedekkingen bij kantoren, zorginstellingen, hotels, scholen en meer.

Neem contact op

Adviseur en uitvoerder in projectstoffering

Het kiezen van de juiste vloer voor een ruimte gaat om meer dan uitstraling. Natuurlijk, de kleur en het materiaal zijn belangrijk. Maar denk ook goed na over hoe intensief de vloer gebruikt wordt. En hoe lang u de vloer nodig heeft. Zwiers & Zonen denkt graag met u mee. Aan de hand van uw budget en wensen bieden we vloerstoffering met beste kwaliteit en uitstraling.

In de jaren ’90 werd het bedrijf opgericht, en ondertussen is het team versterkt met zonen Jack en Rick Zwiers. Met een vast team van professionele stoffeerders verzorgen zijn vloerbedekking bij bedrijven in de regio Amsterdam. De hechte samenwerking zorgt ervoor dat iedereen bij het bedrijf zich echt part of the family voelt.

Zo werkt projectstoffering:

We maken een afspraak

Op zoek naar nieuwe vloeren voor uw bedrijf? We komen snel bij u langs. Vaak al de volgende dag, want niemand houdt van lang wachten. Op locatie bespreken we dan wat uw wensen zijn voor de nieuwe vloer.

Vloercheck en vochtmeting

We praten niet alleen over de nieuwe vloer, maar bekijken ook de huidige. Hoe ziet de lijmlaag eruit, is er vochtschade, moet er geschuurd of geëgaliseerd worden? Zo komen we tot een realistische prijs.

Budget bepalen

Als we in kaart hebben gebracht welke werkzaamheden er nodig zijn voor een nieuwe vloer, brengen we een offerte uit. We kiezen een vloer op basis van de materialen, uitstraling en duurzaamheid.

Vrijblijvend advies

Een nieuwe vloer is een flinke investering. Vervangen is niet altijd nodig, opknappen kan soms ook. Zwiers & Zonen brengt bij een bezoek vrijblijvend advies uit. U zit dus nog nergens aan vast, maar weet wel waar u aan toe bent.