“Bouwen is samenwerken. Met als rode draad transparante communicatie. Zwiers & Zonen bouwt met u mee.”

Projectstoffering voor aannemers en projectontwikkelaars

Bij grote bouwprojecten komen veel partijen samen, om te werken aan een schitterend eindresultaat. Als aannemer of projectontwikkelaar moet u blindelings op die partijen kunnen vertrouwen. Stoffeerbedrijf Zwiers & Zonen helpt u bij deze projecten.

Neem contact op

Zwiers & Zonen: maatschappelijk verantwoord en duurzaam

Als Amsterdams stoffeerbedrijf hebben wij al veel interieurprojecten uitgevoerd voor aannemers en projectontwikkelaars. Wij zijn gewend om van ontwerp tot uitvoering mee te werken aan een optimaal resultaat. Zwiers & Zonen werkt met een team van vaste krachten. Afspraken komen we altijd na. We werken flexibel en denken mee met planningen en uitdagingen.

Wij realiseren nieuwbouw- en renovatieprojecten, ook op grote schaal. Na onze kennismaking, waarin we uw wensen en eisen bespreken, komen wij met een voorstel voor de inrichting van de projectvloeren. Daarbij houden we rekening met het budget, de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen. De kwaliteit van werkzaamheden wordt gewaarborgd door onze vaste, professionele medewerkers.

Gerealiseerde vloeren voor aannemers en projectontwikkelaars

Neem contact op met Zwiers & Zonen

Groot bouwproject? Maakt u zich geen zorgen over de stoffering. Zwiers & Zonen neemt u de klus uit handen. Bel 020-820 17 60.