“Pas als bewoners zich thuis voelen, in het hele gebouw, hebben wij ons werk goed gedaan.”

Projectstoffering voor vastgoed- en VvE-beheerders

De algemene ruimten in appartementencomplexen horen bij de verantwoordelijkheid van de Vereniging van Eigenaren. Als bestuur wilt u die ruimten duurzaam inrichten, zonder buiten het budget te treden. Daar helpt Zwiers & Zonen u bij.

Neem contact op

Laat vloeren en trappen stofferen door Zwiers & Zonen

Lopen bewoners een gebouw in met een gladde, schone vloer? Dat geeft hen een vertrouwd gevoel! Als bewoners zich thuis voelen in een gebouw, draagt dat bij aan de veiligheid en het wooncomfort. Goede vloeren en netjes gestoffeerde trappen zijn daarom van groot belang in panden met meerdere woningen of bedrijven.

Als vastgoed- of VvE-beheerder bent u verantwoordelijk voor de staat van gesplitst onroerend goed. Zoekt u een partner die met u meedenkt over duurzame investeringen, die bijdragen aan de waarde van het pand? Zwiers & Zonen helpt u met kwalitatief hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke vloeren. En dat altijd binnen uw budget.

Gerealiseerde vloeren en trappenhuizen bij Amsterdamse VvE’s

Neem contact op met Zwiers & Zonen

Laat de trappenhuizen opknappen of de openbare ruimtes opnieuw bekleden. Zwiers & Zonen uit Amsterdam zorgt voor een onovertroffen resultaat. Bel 020-820 17 60.