“Een warme ontvangst van uw gasten begint met sfeervolle vloeren, geleverd en gelegd door Zwiers & Zonen."

Projectstoffering in hospitality-bedrijven

Comfortabel tapijt of elegant parket: de sfeer in uw restaurant, hotel of café wordt mede bepaald door de vloeren en inrichting. Laat vloeren leveren en leggen door Zwiers & Zonen uit Amsterdam.

Neem contact op

De ideale vloeren voor de horeca

Wat ervaren gasten als zij uw hotel binnenwandelen? Elk contactmoment, direct of indirect, bepaalt het beeld dat zij hebben van uw bedrijf. Van de host die met een glimlach een kopje koffie aanbiedt, tot de sfeer die wordt gecreëerd met de inrichting. Zwiers & Zonen heeft ruime ervaring binnen de hotel- en restaurantbranche. Voor veel hospitality-bedrijven hebben wij de vloer- en trapstoffering naar volle tevredenheid verzorgd.

Wanneer wij bij u langskomen om u te adviseren over vloerstoffering, kijken we verder dan de vloer alleen. We praten met u over de doelstelling van uw bedrijf, het design, de kwaliteit en natuurlijk het budget. Onze werkzaamheden schatten wij zo nauwkeurig mogelijk in. Zo ontvangt u altijd een realistische offerte. Omdat wij willen dat u zich ook bij ons gastvrij onthaald voelt.

Gerealiseerde vloeren bij hotels, restaurants en cafés

Neem contact op met Zwiers & Zonen

Is het tijd voor een nieuwe uitstraling van uw bedrijf? Of wilt u na waterschade uw vloer laten vervangen? Bel Zwiers & Zonen uit Amsterdam: 020-820 17 60.